در حال بارگذاری ...
سه شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

درباره موسسه آموزش عالی نژند ارومیه

درباره موسسه آموزش عالی نژند

موسسه آموزش عالی غیر دولتی، غیر انتفاعی نژند در سال 1389 و با کسب مجوز از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در شهر ارومیه مرکز استان آذربایجان غربی افتتاح و از سال تحصیلی 90-89 در مقطع کارشناسی پیوسته شیمی کاربردی و کارشناسی ناپیوسته در رشته های نرم افزار و سخت افزار علوم کامپیوتری از طریق کنکور سراسری اقدام به پذیرش 150 نفر دانشجو نمود. از سال تحصیلی 91-90 رشته های جدید در مقاطع کاردانی و کارشناسی در تخصص های حسابداری، الکترونیک و شیمی فناوری اطلاعات به رشته های موجود اضافه و پذیرش دانشجو در این رشته ها با 300 نفر دانشجو نیز آغاز گردید. در سال تحصیلی 94-93 تعداد دانشجویان این موسسه به حدود 900 نفر رسید.

در حال حاضر موسسه آموزش عالی غیر دولتی نژند در یک ساختمان متمرکز بوده و موسسه در حال حاضر دارای یک آزمایشگاه مجهز شیمی ، یک سایت مجهز کامپیوتری ، آزمایشگاه مجهز فیزیک ، علوم پایه و الکترونیک و کاراگاه شیشه گری بوده و از طریق اتوماسیون اداری با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سایر مراکز آموزش عالی کشور در ارتباط می باشد. از افتخارات این موسسه می توان به کسب چندین مدال طلای کشوری و مقام اول مسابقات آمادگی جسمانی و ژیمناستیک توسط آقای علی تقی زادگان در سال 93-92 ، کسب سه مدال طلای کشوری در مسابقات نبرد بزرگ رزمی کاران کشوری ((جام مدافعین حرم)) توسط آقای روح الله قراگوزی در سال 96-95 اشاره نمود که نامبردگان از دانشجویان فعال فرهنگی و اجتماعی این موسسه می باشند.

همچنین موسسه دارای انجمن های فعال و پویای علمی رشته شیمی و رشته کامپیوتر بوده که این امر در جهت ایجاد فضای پرنشاط علمی و پژوهشی در بین دانشجویان موسسه بسیار حائز اهمیت است.

مقالات علمی شیمی دانشجویان این موسسه در نوزدهمین کنفرانس شیمی معدنی ایران مورد پذیرش قرار گرفت که این کنفرانس در سطح ملی و با همکاری انجمن شیمی ایران و مورد حمایت پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) توسط دانشجویان موسسه با نام های آقایان احمدرضا شکیبی دو مقاله ، آقای رضا فتح الهی دو مقاله بسیار قابل توجه می باشد و همچنین مقالات علمی شیمی دانشجویان این موسسه در بیستمین سمینار شیمی فیزیک ایران مورد پذیرش واقع شده است که این کنفرانس نیز مورد حمایت پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و ستاد ویژه توسعه فناوری نانو بوده که مقالات این کنفرانس توسط دانشجویان این موسسه با نام های آقایان احمدرضا شکیبی دو مقاله ، آقای رضا فتح الهی دو مقاله و خانم سپیده بی باک جزو افتخارات بی بدیل در جهت اعتلای سطح علمی و آموزشی و پژوهشی واقع شده است.

فارغ التحصیلان کارشناسی این موسسه در هر سال تحصیلی بیش چهل نفر در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه های معتبر سراسری و آزاد کشور قبول می شوند که نمونه آن قبولی بیش از سی نفر از دانشجویان این موسسه در سال 97 در معتبرترین دانشگاه های سراسری کشور بوده است که اسامی آنها توسط سازمان سنجش کشور به این موسسه ارسال گردیده است و تعداد بیش از 20 نفر که در آزمون کارشناسی ارشد سال 97 دانشگاه آزاد پذیرفته شده اند و اسامی آنها نیز از طریق مرکز آزمون دانشگاه آزاد ارسال شده است.

لازم به ذکر می باشد موسسه در حال حاضر در رشته های ذیل:

شیمی کاربردی        کارشناسی پیوسته
زمین شناسی          کارشناسی پیوسته
مهندسی نرم افزار کامپیوتر       کارشناسی ناپیوسته
کامپیو تر سخت افزار           کارشناسی ناپیوسته
حسابداری و بازرگانی- حسابداری     کاردانی پیوسته
کامپیوتر – نرم افزار کامپیوتر         کاردانی پیوسته
نرم افزار کامپیوتر                کاردانی ناپیوسته
الکترونیک – الکترونیک عمومی        کاردانی پیوسته

از طریق سوابق تحصیلی و بدون آزمون دانشجو می پذیرد.

۱۳۹۸/۰۱/۳۱ ۱۲:۱۶:۵۷