در حال بارگذاری ...
شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۶

پذیرفته شدن مقالات دانشجویان موسسه آموزش عالی نژند ارومیه در بیستمین کنفرانس شیمی فیزیک ایران

با افتخار به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می رساند تعداد دو مقاله از آقای احمد رضا شکیبی و تعداد دو مقاله از آقای رضا فتح الهی و تعداد یک مقاله از خانم سپیده بی باک از دانشجویان موسسه تحت راهنمایی های آقای دکتر حسین شیرانی عضو هیئت علمی تمام وقت موسسه آموزش عالی نژند ارومیه در بیستمین سمینار شیمی فیزیک ایران پذیرفته شده است.

این سمینار در سطح ملی می باشد و برگزار کنندگان آن دانشگاه اراک، با همکاری انجمن شیمی ایران و مورد حمایت پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و ستاد ویژه توسعه فناوری نانو می باشد و مقالات پذیرفته شده در سایت مرجع دانش کشور (CIVILICA) و همچنین پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID) نمایه خواهد شد.

عنوان مقالات پذیرفته شده دانشجویان موسسه آموزش عالی نژند ارومیه به شرح زیر می باشد:

آقای احمد رضا شکیبی با دو مقاله با عناوین:

Computational study on oligomers of 2,3,5,7-tetrachloro-2,3dihydrothieno[3,4-b] [1,4] dioxine as intelligent nano-conducting polymers

A DFT study on all Chloro-2,3-dihydrothieno[3,4-b] [1,4] dioxines

آقای رضا فتح الهی با دو مقاله با عناوین:

A Density Functional Theory study on the oligomers of the 1-Fluoro-3-(2-Fluorovinyl) benzene as a nanopolymer

DFT study on the structural, properties and electrical conductivity of all Fluorostyrenes

خانم سپیده بی باک با یک مقاله با عنوان:

Doping fullerene by Boron Substitution; a Theoretical Study

ضمنا برای دریافت جزئیات و چکیده مقالات ذکر شده می توانید به پایگاه این سمینار به آدرس: http://physchem20.araku.ac.ir/ مراجعه نموده و در قسمت مقالات/مقالات پذیرفته شده جزئیات و چکیده مقالات پذیرفته شده را مشاهده نمایید.

۱۳۹۶/۰۵/۱۶ ۱۱:۰۸:۳۹